Rate this post

دباغی چرم با آب میوه

چرم را می توان با استفاده از آب میوه دباغی کرد، اگرچه این روش معمولی نیست. آب میوه حاوی اسید تانیک است که در صورت استفاده به مقدار کافی می تواند چرم را دباغی کند.  با این حال، این روش معمولا مورد استفاده قرار نمی گیرد زیرا کنترل غلظت تانن ها دشوار است و می تواند منجر به نتایج متناقض شود. علاوه بر این، دباغی آب میوه به اندازه سایر روش‌های دباغی بادوام نیست و می‌تواند منجر به ترک خوردن یا خراب شدن چرم در طول زمان شود.  به طور کلی، در حالی که دباغی آب میوه ممکن است آزمایش جالبی باشد، روشی عملی یا قابل اعتماد برای تولید محصولات چرمی با کیفیت بالا نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.